Time Mysteries 3: The Final Enigma


З цією серією якісь гойдалки – погано / добре. Нажаль третя частина не виглядає гарною. Сюжет із подорожуванням у часі можна було б скласти цікавіше. Те що є ну зовсім без інтриги, а приплетені сюди персони і рішення не вписуються (або читаються гравцем як безглузді). Та це ще не все – із оригінальністю головоломок теж проблема, ніби стандартне повторювання та оформлення, цікавих знахідок майже не має. Після-смак як у газети, котру читаєш у автобусі і швидко забуваєш.

Єдине що смакує – це перевірений рушій на котрому побудовано гру. Приємна графіка, звук, набридлива музична тема. Система додасть приємні напрацювання, котрі допомагають гравцеві не застрягнути у грі: мапу з підказками, візуальний контур об’єктів для пошуку, альтернативна грі з пошуку предметів, щоденник із записами, додаткова глава. Ще є куди шліфувати, оскільки я примудрився застрягнути і підказки не допомагали.

Якщо ви чекаєте детектив / фентезі / подорожі у часі – воно є, але подано у дірявому стакані. У студії є більш вишукані ігри, на котрі краще звернути увагу.

4/10


Коментарі