Про Arizona Sunshine


Arizona Sunshine – це як той старий улюблений фільм про зомбі, який переглядаєш раз за разом, навіть знаючи всі кліше, з тією різницею, що тепер ти сам у ньому знімаєшся. Гра не виглядає революційною, але вона зібрала найкращі перевірені механіки й обгорнула їх у захопливу дорожню пригоду. Хочеш увімкнути генератор? Готуйся до навали зомбі! Поліз у печеру? Світло обов'язково пропаде. Гучний атракціон? Вмикай – це приверне увагу ворогів. Усе це так добре вплетено в ігровий процес, що передбачуваність тільки додає задоволення.

Що особливо приємно в Arizona Sunshine, так це її оптимізація. Навіть на старенькому комп'ютері чи перших версіях VR вона працює як годинник (розробники вміло запускали гру на перших ітераціях VR, і мають великий досвід у тому, як зробити все правильно). Гра, звісно, не лякає до смерті, але в ній є свої моменти напруги. Атмосфера добре збалансована між лячністю та розважальністю: не страшно загубитися у темних печерах, але й не надто легко пройти повз армію зомбі. Сюжет? Ну, десь там він є, але чесно кажучи, головне – це стріляти, слухати радіо, ходити коридорами і виглядати стильно в шляпі.

Зрештою, Arizona Sunshine – це весела, добре відполірована гра. Вона схожа на затишну подорож у світ зомбі-апокаліпсису, де ти точно знаєш, чого очікувати, але все одно насолоджуєшся кожним моментом. Це не глибокий VR-досвід, у який я занурився з головою, але вона чесно заслужила свої нагороди за те, що робить.

[80/100]

Коментарі